Звездата от “Под прикритие” Александър Сано посрещна рождения си ден в Базата на “Къртицата” 2.

Актьорът, който навърши 37 години вчера, бе приятно изненадан от нежната си половинка Нели Атанасова с домашно приготвена торта и специална възглавница. Майката на актьора пък му изпратила любимите зелеви сарми.

„Това е първият рожден ден на Александър, на който сме разделени. Специално за празника приготвих две домашни торти. Рецептата му е любима - със заквасена сметана и сладко от вишни. Другият подарък, който му изпратихме, е възглавница със снимка на цялото семейство. За да може да е близо до нас. Да не забравя и зелевите сарми. Обожава ги и винаги омита чинията”, обясни пред „Монитор” приятелката на рожденика.

Това не е първата изненада на гаджето на Косъма. Преди време Сано остана шокиран, като видя новата гола фотосесия на Нели. Красавицата се разголи за юбилейния брой на популярно мъжко списание.

Нели призна, че половинката й вече много й липсва.

„Това е първият път, в който се разделяме за толкова дълго време. Близо два месеца не сме се виждали. И на децата вече им е мъчно”, обясни бившата гимнастичка. Тя смята да посрещне предстоящите празници в домашна обстановка.

„За разлика от Сашо аз съм си домошар. Ще празнуваме вкъщи с децата. Имам лека травма и ходя на процедури за раздвижване”, разкри още Атанасова.