И най-милите домашни любимци понякога проявяват характер и правят пакости.

И в такива случаи обикновено вдигат кръвното на стопаните си, а понякога "изяждат" и по някой чехъл.

Кейти Пери обаче има съвсем други възпитателни методи. Екстравагантната певица е наела психотерапевт, който да работи по проблемното поведение на нейните котки – Кити Пъри и Кръсти.

"Кейти е наистина обезпокоена от поведението на котките ѝ напоследък. От няколко месеца те изчезват и не се появяват с часове, дори когато тя ги вика, което не е нормално за тях", споделя източник от обкръжението на певицата пред Daily Star.

Причината за странното поведение на домашните ѝ любимци все пак може да се окаже съвсем прозаична – певицата прави сериозен ремонт в дома си в Холивуд и естествено там е много шумно.

Кейти обаче явно не е мислила по този въпрос, защото познатият ѝобяснява, че след като е чула за професионалистите по котешко поведение, тя моментално е решила да наеме такъв човек.

Сега терапевтът работи с любимците ѝ, така че те да станат предишните спокойни котки, а Кейти е убедена, че вложените средства си заслужават.

Певицата всъщност е доста привързана към мъркащите си питомци. Приюти котето Кръсти, докато живееше с Ръсел Бранд, а след развода спечели попечителски права върху животинчето. Кити пък вдъхнови турнето ѝ California Dream. Двата парфюма на звездата също са с имена, вдъхновени от котките - "Мяу" и "Мър".