Фолк певецът Константин разкри душата си в интервю за "Папараци", където призна, че е чувствителен човек, чийто живот не е само купон.

Той е истински щастлив с настоящата си половинка Надя, която е майка на двете му деца. Дъщеря си Марианка зачеват на екскурзия в Тайланд, заедно правят теста за бременност и разбират новината. Лекарите дълго време твърдят, че бебето е момче, но се оказва тъкмо обратното. Коцето присъства на раждането, което се извършва чрез цезарово сечение, и вижда как пъпната връв на дъщеря му се е оплела около вратлето й. За щастие всичко приключва успешно, пише Галерия. Той признава, че децата са го променили към по-добро.

Фолк певецът призна още, че е бил жертва на тормоз от страна на баща си в ранна детска възраст. Строгият родител работел в структурите на МВР и много често изкарвал лошото си настроение на навръстните си деца.



"Рядко се прибираше, но и много често предпочитах да го няма", разказва звездата в откровено интервю.

Константин сподели, че винаги е бил добър ученик, но не и отличен. Баща му като перфекционист искал да вижда само шестици в бележника на малкото дете и за всяка по-ниска бележка го налагал с кожения си колан, пише Всеки ден.

"Като го видех, първата ми мисъл беше да видя къде е коланът. Страх ме беше", споделя Коцето.

Сега фолк идолът се гордее, че е прекрасен родител и прави всичко възможно да осигури щастливо детство на децата си. 

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук