Завършилият на второ място в Биг Брадър Константин отново демонстрира добрата си душа и благородството си, като призна пред Гала, че Джино заслужено е спечелел наградата за „най-любима звезда на България”. Фолкпевецът коментира чистосърдечно, че Бианкалана много се е постарал, за да стане първи в риалитито, докато самият Константин не полагал никакви усилия в тази насока. Той обаче е доволен, че сериозни противници на чалгата, която той изпълнява като Фънки и Захажаева са станали негови приятели. Коцето бе категоричен, че в началото на харесал Джино и дори го нарече "многострадалната Геновева".

С последните дни обаче и най-вече, когато камерите не снимали, най-новата любима звезда на България демонстрирала широка усмивка, която харесала на певеца. Той отказа да вземе страна в спора между Джино и Динко за насилие върху жени и кражба на пари, но заяви, че сестрата на ловеца на бежанци не е организирала атака срещу Бианкалана.
„Разочарован съм загубата заради дъщеря си, която много искаше аз да спечеля. Щеше да е хубаво да я зарадвам”, коментира още загриженият татко