Константин е на седмото небе от щастие. Певецът ще става баща за втори път, но е принуден да крие новината заради суеверия.

За събитието знаят само най-близките му хора.

Източници на „Всеки ден" разкриха, че съпругата му Надя е в напреднала бременност, научи в. "Всеки ден". Тя е в петия месец и почти не излизала от вкъщи, за да не стане публично достояние информацията.

„Коцето реши да не оповестява, че ще става татко отново. Смята, че има много злонамерени хора, които ще им завидят, и това може да повлияе на личното им щастие.

Докато не роди Надето, едва ли ще каже добрата вест в медиите", смятат хора от обкръжението на певеца. Повод за още по-голяма радост е, че този път звездата на „Пайнер" очаква мъжки наследник и възнамерявали с Надя да го кръстят на името на неговия баща - Иван.

Първата им рожба, която се появи на бял свят през 2011 г., бе кръстена на майката на Коцето - Марияна. Явно и този път ще се угоди на бившия спортист, коментират техни близки. Половинката му обикновено се съобразявала с абсолютно всичко, което съпругът й изисквал.

При раждането на малката Марияна Коцето втрещи всички с изказването си, че момиченцето било грозно. „Майката му хубава, но го виждам, че то не е. Напоследък се разхубави, де", отсече преди време пред Гала изпълнителят на „Едвам ме нави". Тогава, за да замаже изречената глупост, съпругата му - хубавото Наде, добави, че за да не урочасат детето, е по-добре да казват, че е грозно.



Второто бебе в семейството на чалга певеца е планирано събитие. 38-годишният изпълнител със спортно образование не е крил по интервюта, че с половинката му искат още един наследник. „Работим по въпроса, но всичко е божа работа - когато стане", обичаше да казва Коцето на въпроси, свързани с още едно дете.