Чалгата изпадна в колапс по време на коронавирусната пандемия, но това не се отнася за Константин. Неотдавна певецът публично изохка, че заради затварянето на дискотеката му в Студентски град търпи колосални загуби, но явно банковите му авоари са толкова дебели, че трите месеца без работа в крайна сметка са се отразили на финансовото му положение на принципа "бълха го ухапала".

От две седмици комшиите на Константин в "Бояна" нямат спокойствие от камиони, които всеки ден по няколко пъти нарушават тишината в квартала. Тежкотоварните машини обхождат вилаета на богатите заради градежа на басейн в двора на чалга звездата. Миналата седмица работниците от фирмата, наета от Коцето, изкопаха трапа, а в началото на тази няколко бетоновоза изляха бетона на съоръжението.

Според близки на чалга певеца, Константин не е жалил средства за басейна. Изпълнителят на "Черна роза" е известен като неспасяем бохем и дава мило и драго да му е густо на душицата, добавят те. Експерти коментираха пред ПИК, че класическите бетонни басейни, какъвто е и този на чалга певеца, са една от най-предпочитаните опции за двора или градината. Причината е, че предлагат забавления за голям брой хора, лесни са за поддръжка и могат да бъдат изградени във всякакви форми.

Главният им недостатък спрямо останалите опции за градината е цената - басейните от бетон са най-скъпите в сравнение с готовите такива. Цената зависи от различни фактори, като размерите на басейна, сложността на формата, облицовката, видът на пречиствателната система, аксесоарите към басейн.

Като педант на тема лукс и удобство, Коцето е поръчал скъпарско изпълнение, за да е пълен рахатът на семейството му. Запознати издават, че за размера на басейна на звездата, разходите по изграждането с лекота може да достигнат до 30 бона.

снимка:инстаграм константин