Константин здравата го е закършил за пари. Дискотеката на певеца в Студентски град почти всяка нощ стояла полупразна, алармираха негови приятели.

Конкуренцията на новото заведение на Петко Димитров направо сринала бизнеса на певеца.

Друга причина за това е, че питиетата в заведението са доста скъпи за джоба на младежите, а и изпълнителите, които Коцето канел, били все едни и същи - негови приятели или роднини като Лияна, Кали, Джена и други не особено актуални певици, пише ''Всеки ден''.

„Едни и същи се повтарят през няколко дни, абсолютна скука", недоволстват клиенти.

За да не стигне до фалит, Константин се опитвал да измисли какво ли не, за да привлече клиенти - намалявал алкохола на половин цена, канел еротични танцьорки, често микрофона грабвал самият той с надеждата, че неговите песни ще привлекат повече момичета и техни гаджета в клуба.

Въпреки това хитрите номера на Коцето хич не се увенчавали с успех и дискотеката си стояла празна като операта в Перник, шегуват се в Студентски град.

Коцето пък хич не искал да си ограничава харчлъка, защото бил свикнал на разгулен живот с много пиене, дрога и живот на широко. А и жена му не била голяма спестовница. Тя самата също си падала по белия прах и го консумирала в огромни количества, съскат злите езици.



„Коцето обича да дава пари за всякакви неща и въобще не може да си представи, че трябва да заделя за черни дни, той е готов на всичко, само и само да си живее така луксозно като преди", коментират приятели на певеца.

Последният мега разход, който си позволил Коцето, било построяването на къща в покрайнините на София. Това била негова мечта от години наред.

„Иска детето му да си расте на чист въздух и да тича в двора, докато той си стои кротко зад високите стени и си пие бира", разказват колеги на фолк певеца.

За да стане това факт обаче, Константин трябвало спешно да намери начин да върне старата слава на дискотеката си.