Поп-фолк звездата Константин добави още една играчка към автомобилната си колекция. В гаража на певеца вече има Порше. Това издаде самият той в официалния си профил в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Купил си е колата като подарък за рождения ден, който отбеляза миналия месец. В уепространството той качи и първа част от филма, запечатал личния му празник. Сред интересните подаръци се нарежда и този на музикалния продуцент Димитър Ковачев – Фънки. Седмици преди рождения ден на Коцето, той се допита до последователите за оригинален подарък – победител сред предложенията е антика – бивна от мамут.

Във видеото, което изпълнителят сподели се вижда, че от новото порше слизат актьорът Станимир Гъмов и най-близкият му приятел Велислав Делибалтов, брат на колегата му Борис Дали. „Направих подарък на себе си. А сега се чудя как ще го плащам (смее се). В Коцето има минимум двама души – единият е любящ баща, строител – мие улици, къщи, дундурка деца... А другият обича да пиянства и му е станало мъчно“, разказва с широка усмивка Коцето. Действието се развива в споделената първа част от мини филма посветен на рождения му ден. На кадрите той не крие и изненадата от жеста на Фънки. Двамата освен добри приятели са и съседи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on


В следващите епизоди, които меломаните чакат с нетърпение, ще се включат и останалите гости, сред които певиците Софи Маринова и Лияна, изпълнителят и писател Калоян Димитров – Балан, продуцентът и рап звезда Кристиан Талев – Криско и други. Изненадите от останалите присъстващи ще станат ясни в продължението, което певецът е заснел. На кадрите се вижда и баровската му къща – с вече ремонтиран заден двор, посята трева, басейн и оформени алеи.