Константин има сериозни здравословни проблеми с гласа, призна самият той в предаването „Като две капки вода”. Фолкидолът е преживял две операции на гласните струни, но в момента също се нуждае от лекарска помощ, а заради многото работа в последно време може дори да загуби гласа си. Коцето отказа да отговори на въпросите на водещите дали вече е прибягнал да помощта на медиците и какви хапчета пие, но не можа да скрие, че положението е много сериозно.

Въпреки това беше обявен за „най-добър имитатор на сезона“ от специалния гост на съдийската маса – Димитър Станчев, който замества Маги Халваджиян. Връчването на наградата повдигна въпроса дали певецът ще продължи да участва в шоуто до края му. Въпреки две преминати операции на гласните струни, той изправи на крака залата и остави без дъх журито с народно пеене в носията на Бинка Добрева. Певецът получи и Образът на Милко Калайджиев и колоритното парче „Шушана“ превърнаха Иван Юруков в победител за втора поредна вечер.

„Това е най-доброто ти преобразяване!“, заяви Хилда Казасян, която призна, че въпреки различията в музикалните стилове, Иван се е справил блестящо. Софи Маринова категорично заяви, че образът на Васил Найденов е този, с който се чувства най-комфортно от всички мъжки преобразявания. Изпълнителката го доказа и с впечатляваща бленда и движенията на българската легенда. Златка Райкова направи истинско шоу в ролята на Фърги и с подкрепата на балета Funky Monkeys. Блондинката изпълни един от най-провокативните образи от началото на сезона, който подкрепи с рими и много танци.
Следващата седмица осемте звезди ще се изправят пред новите образи, които ще решат последните съревнования преди големия финал. Славин ще се превърне в хитовия изпълнител The Weeknd, а Марги Хранова ще бъде Kaoma. Гери-Никол ще влезе в приповдигнатия образ на Меган Трейнър, а Златка Райкова ще опита вкуса на рок звученето с Милена. Константин ще спретне истинско шоу, каквото може да направи Горан Брегович, а Боби Турбото ще се завърне към мъжките образи с Джейсън Деруло. Софи Маринова ще стане част от Gipsy Kings, а Иван Юруков ще влезе в образа на Neneh Youssou.