Константин и новата му тръпка Надя правят същите крачки, които прави и бившата изгора на фолкидола Райна. Съмнителното поведение на двете екс половинки накара мнозина да се замислят дали пък Коцето и Райна всъщност не продължават да се засичат тук и там умишлено, независимо че вече имат нови интимни половинки?! Двамата се срещат уж случайно по ски-писти, по заведения, дори дублират избора си за екзотични дестинации за ваканции.

В началото на годината Константин и Надежда се отдадоха на зимни страсти в курорта Боровец, като преди това певецът изненадал половинката си със специален сноуборд, защото Надя била запалена по екстремните спортове. Малко след това колежки на Райна пък издадоха, че гласовитата македонка също е избрала Боровец, за да насити романтичната си натура. Човекът до нея - Светльо, задоволявал всеки неин каприз, напук на бившия й, с когото малко преди да се разделят окончателно, водеха люти словесни битки из медиите и извън тях. Дълго време се говореше за това как Райна напира да е булка, а Коцето все отлагал.

Съвпаденията с бившата му изгора не стихват. Новият приятел на Райна - танцьорът Светльо, с когото се залюбиха покрай танцовалното шоу "VIP Dance", заведе певицата в Тайланд навръх 8 март. Двамата грабнаха Купата на риалитито, след което често бяха засичани на шопинг или по различни светски мероприятия. С екзотичното пътуване Райна се опита да отдалечи слуховете, че е изпаднала в дълбока депресия, след като дългогодишният й спътник я замени с млада студентка по право и обяви, че ще се жени.

Оказа се обаче, че и Коцето се е запътил към Тайланд. Двамата с Надежда имали тайни романтични планове, които искали да реализират точно в екзотичната държава. Очевидно вкусовете на бившите гаджета си приличат доста, което дава и повод за съмнение дали между тях действително всичко е приключило?!

източник: БЛИЦ

снимка: planeta.tv