Поп фолк певицата Райна се окичи с огромни рога, заради бившето си гадже.

След признанията й в „Биг Брадър“, че Константин й е изневерявал с плеймейтката Златка Райкова, цял куп нови завоевания на певеца лъснаха на показ.

Освен с русата фурия, Коцето си подслаждал живота още с моделката Благовеста Цакова. Красавицата присъствала известно време в черното тефтерче на Коцето, с галеното име Бонбонова.

С миньончето, родом от Ямбол, певецът завързал флирт покрай участията си в столично заведение. В чалга кръчмата по онова време Бонбонова започнала работа като танцьорка.

Двойката се свалила доста бързо, а танцьорката не успяла да се откъсне от лапите на певеца. „Дори се говореше, че Коцето е отнел девствеността на Благовеста“, коментират запознати.

Двамата преустановили срещите си по желание на танцьорката, която започнала да залита по футболисти и запалянковци. Всичките й бройки, са повече от пръстите на двете й ръце, обаче така и не успяха да я изтласкат при гласуването до първото място на един от конкурса за плеймейт преди две години.

*Благовеста

Освен с Русата Златка и Благовеста, Коцето кръшкал на Райна и с Преслава. За близките им отношения свидетелстват още близките им срещи и след това.

Най-дългата афера на Коцето обаче е с близка приятелка на братовчедка му Лияна, на име Сандра. С нея певецът направил сефтето едва 13-годишен, като прекратили отношенията си чак след сватбата му със сегашната му жена Надя. Сандра обаче често ползвала „питона” на Константин за лични облаги, докато „пилето” Райна живеела с него.

Говори се, че певецът е имал вземане-даване и с други жени, но имената им засега остават в тайна, пише „Всеки ден“, цитира pik.bg.

*Коцето със съпругата си Надя