Музикантът-зъболекар Коцето Калки изненада всичките си фенове с нова визия. Певецът на хита „Векът на любовта“ е направил радикална промяна – отрязал е дългата си коса, която бе превърнал в своя емблема на музикалната сцена от много години.

Докато всички се чудеха защо музикантът внезапно е хванал ножицата, ето какво сподели той: „Реших да направя рестарт на системата. Мисля, че трябва да приемаме новото и да се обновяваме бързо. Освен това е доста по-хигиенично в Covid-условията, а медиците сме на фронт-линията, така че се налага да взимаме и крайни мерки“.

Музикантът се появи с къса коса за първи път в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ вчера, а зрителите с изненада видяха, че от дългите му руси коси не е останала и следа. Калки бе добавил към визията си и обеци-халки.

Певецът бе превърнал прическата си в топ атракция на сцената. Заедно с Добрин Векилов - Дони и Ивайло Христов, Коцето-Калки, играе постановката "Секс, наркотици и рокендрол" в Театър Българска Армия вече 28 години и без съмнение, ефектните му руси коси бяха от ключово значение за представлението.

Д-р Костадин Георгиев пусна коса още в началото на музикалната си кариера, докато бе студент по медицина, когато участваше в небезизвестната група "Медикус".