Константин злепостави братовчедка си Лияна, която според думите му се разбра, че е лъжкиня, а жена си Надето представи като златотърсачка, видя HotArena.net.

Снощи зрителите на „Горещо“ се насладиха на типичната съвременна семейна идилия. Венета Райкова гостуваше в дома на „Певеца на народа“, където се чувстваше направо у дома си.

Тя си позволи да посети свещеното място на Коцето – джакузито, което имаше странно разположение – в спалнята. Русокосата журналистка дори снимаше, докато той се плацикаше в сапунените мехурчета.

Разбира се и този път изпълнителят сподели повече отколкото трябва. Без да иска изкара братовчедка си Лияна лъжкиня.

Райкова го попита кой е остригал косата на дългокраката дива, тъй като прорева тонове сълзи, заради мисията във „ВИП Брадър“.

Лили тогава бе споделила, че мъж е отрязал на времето буйната й грива на публично място, а случката й оставила травма. Версията на Коцето пък бе, че всъщност няколко жени са се погрижили да фризират певицата нежелано.

Без да изпада в повече подробности, и по-добре, съпругът на хубавото Наде не продължи да приказва по темата.

Друг интересен момент бе новата светлина, в която Константин представи половинката си. Досега бяхме останали с впечатлението, че тя е най-скромната жена на света.

Оказа се, че не е така. Симпатичната девойка всъщност следвала съпките на Николета Лозанова, чието име се превърна в нарицателно за дамите, които грабят с пълни шепи от преимуществата на брака си със заможни мъже.

„Певецът на народа“ обяви пред Венета, че всъщност Надето му напомня всеки празник, за да може той да предвиди закупуване на подарък за нея.

Райкова разкри как на същия ден в заснемането на предаването са били на шопинг и съпругата му си е купила две рокли и два чифта обувки от възможно най-скъпите.

За следващия празник, Надежда нескромно е подшушнала на Коцето, че иска джип.