Когато фолк певецът Константин бе детрониран като победител във Vip Brother Most Wanted от Джино Бианкалана, мнозина заподозряха нагласена победа. Този неочакван финал нанесе сериозен удар под кръста на самочувствието на звездата на "Пайнер". Той макар и да показа непукизъм към чуждият триумф, определено не успя да преглътне загубата. Спомняте си, че даже не поздрави и от куртоазия Бианкалана.

Ето, че дойде най-подходящият момент, в който Коцето да му го върне тъпкано. И да покаже кой кой е! Във вторник вечер изпълнителят на "Черна роза" бе титулуван за "Най-любимата звезда на България" на наградите Lifestyle Awards. Познайте кой беше сред гостите на събитието? Разбира се - Джино, който видимо изпита дискомфорт от това, че този път не надви конкурента си, нищо че бе номиниран и той.

"Джино очакваше и тук той да спечели, но не му се получи. Той вярва, че хората го харесват много повече отколкото Константин. Затова не се съгласи с чуждата победа", коментират хора близки до риалити звездата.