Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери! Певците без свян от семейните си статуси се целуваха пред стотици невярващи на очите си чалга фенове в столична дискотека. "Ще ме извините, че малко завалям приказката, но съм се почерпил. Ех, Емануела, ако не бях женен, какво щях да ти направя... Дай поне една целувка", изфъфли Коцето.

Колежката му не се забави много и му се нахвърли, като двамата се мляснаха доста доволно. Феновете с добра памет припомнят, че това не е първият случай, в който двамата чалгари се натискат и целуват. Поведението им е повече от съмнително и в чалга средите се говори, че са имали вземане-даване в кревата. Нито един от тях не потвърждава това и се придържат към версията, че са добри приятели. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности.


Коцкарското поведение на Коцето се пренесе и към друга популярна певица. Той удобно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери Никол, която се появи с рокля, която едва скриваше младите й гърди. Бюстът веднага привлече певеца като магнит и започна палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му поглед не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха доста време заедно.

източник: "България днес"