Изневерява ли Константин на Надя и колко често двамата си вдигат скандали?

Как се сдобряват и разделяли ли са се някога? Бременна ли е? Отговорът на тези въпроси сега!

Коцето и съпругата му дадоха едно от най-искрените си интервюта, в което не крият, че се карат често, но пък сдобряванията са взривяващи, пише hotarena.net.

„Караме се повече за глупости, за дребни битовизми, но после се сдобряваме пламенно – това е най-сладката част“, разкрива фолк певецът пред Story. Надето потвърждава думите му и е категорична, че именно тези сдобрявания правят връзката им динамична.

Противно на очакванията двамата не се ревнуват. Нито Надя се съмнява в известния си съпруг, по когото фенките припадат, нито Коцето ревнува красивата си съпруга, която много мъже биха искали да имат. „Никога не ми е давал повод“, отсича Надето.

Самият Константин, разбира се, отрича да има любовница или да е изневерявал някога на жена си. „Нямам нужда от това, получавам от нея всичко“, хвали я фолк певецът, макар че никой не очаква от него да си признае.



„Да, работата ми е такава, че ме няма по цели нощи. Понякога се връщам от участие след няколко дни, но тогава е най-сладко, защото съпругата ми много ми е липсвала и тръпката е много силна“, разказва Коцето с любов.

„Не, Надя не е бременна. Е, може леко да е напълняла, последно време повече похапва. Планираме да имаме още деца, но засега не бързаме, има още неща, които искам да свърша“, обяснява Константин.

Засега двамата са щастливи с първородната им дъщеря Мариана, която ги е направила по-улегнали и сериозни.

Скоро двамата ще празнуват 4 години, откакто са заедно и планират романтична двуседмична екскурзия край Френската ривиера. „Надето е планирала всичко и ще бъдем нещо като Ромео и Жулиета, тя е по организациите, аз само изпълнявам“, смее се Коцето.