От клуба, който е собственост на изпълнителя, подариха абонамент за кабелна телевизия за цяла година за децата лишени от родителски грижи.

''Винаги съм подкрепял подобни инициативи и съм бил на мнение, че всеки трябва да помага с каквото може и да дава нещо от себе си на децата в неравностойно положение, независимо дали ще бъде материално, или ще ги зарадва с обич и мило отношение. Тези неща не костват нищо, а всъщност са незаменими и нямат стойност'', обяснява Коцето.

Хлапетата от дома в село Дрен пък бяха подготвили специална програма, с която да изненадат фолк звездата. Те изпълниха някои от най-популярните народни песни и не пропуснаха да покажат на Коце, че знаят текста и на добре познатото парче от неговия репертоар - ''Палатка''.

Певецът споделя, че винаги се е стремял да помага с каквото може на домовете за изоставени деца и по време на турнетата на ''Пайнер'' с колегите му редовно ги посещавали, за да зарадват малчуганите. ''С Райна често организирахме подобни инициативи, след това, когато започнаха концертите, и с Преслава сме посещавали много домове'', обяснява певецът пред списание ''Блясък''.