Кола за 200 бона яхна Константин. Той се обзаведе с чисто нов спортен модел „Нисан Джи Ти Ар" с всевъзможни екстри.

Говори се, че в гаража му имало още един от същия модел, само че се ползвал за служебни цели, пише "Всеки ден", цитира lifestyle.bg.

„Нека му е зле на Коцето!", коментират любители на високите скорости, като разбраха каква кола кара. За разлика от доста свои колеги, които си падат по джиповете, певецът си избра спортен модел. Говори се, че едва не се потрошил на магистрала „Тракия" с него, летейки с 300 километра в час. Златното момче на „Пайнер" обаче отрича. „Само веднъж вдигнах 150 и щях да целуна мантинелата, оттогава спазвам всички ограничения", твърди той.

Думите му бяха потвърдени от папараците на Николета Лозанова. В последното си „Поверително" тя излъчи запис, на който ясно се вижда, че Константин е истински педант за правилата на пътя. После обаче се оказало, че зад него се движела полицейска кола.

Коцето явно много харесва автомобила си, защото го купил в цели два екземпляра. С единия се движел, когато е сам, а другия използвал за участия и за да води колеги. На жена си Надя пък обещал да подари скъпарски джип.