Константин призна, че правил секс за първи път, когато бил на 16, а половинката му - едва 13-годишна.

"Всеки човек в живота си има за пръв път сексуален контакт. На по-хубавите им се случва по-рано това нещо, на по-грозничките - и до 30, че и доживотно си остават с несподелени сексуални фантазии. Аз бях на 16, това бе първото ми гадже Александра и беше на 13. Тя е оставила най-ярък спомен у мен като най-истинската, детска любов", казва пред в. "Шоу" Коцето.

"Ходехме като откачени по улиците с едни рози, горе имах едно таванче - там ходехме, криехме се. Всяка секунда ми се виждаше като вечност. Майка й обаче не й разрешаваше да бъде с мен, защото е малка, а пък мен ме считаше за хулиган, неперспективно момче - спортистче", доверява още певецът, пише lifestyle.bg.

"Но така стана, че аз веднъж излязох с една мацка волейболистка, височка, със сини очи, и бяхме отишли да се разхождаме в парка. И майка й на Сандра да цъфне точно там и да каже веднага на дъщеря си - тя само се чудеше как да ни раздели! И Сандра - рев, рев, рев - цяла седмица. И докато аз бачкам на село и бера грозде като монтански селянин, тя напук си хваща гадже от нейното училище, което си зарязва пък своето гадже. След една седмица-две тя се върна при мен, защото вижда, че си ме обича, а новото й гадже пък се връща при неговата мацка. Майка й обаче изпрати Сандра в Америка. Наистина всичко правеше да ни раздели. Толкова съм плакал, като замина! Но станахме приятели с това момче, с което Сандра ми изневери за кратко и аз му взех гаджето, Деси", разказва Коцето.

Всъщност певецът има връзка с Деси, която е дъщеря на Кристалина Георгиева, цели 6 години, след което тръгва с фолк певицата Райна.