Фолк певецът Константин може да се похвали със солиден автопарк.

Изпълнителят притежава няколко коли, всяка от които на стойност над 100 хил. лева. В гаража си купонджията къта БМВ Х6, спортен ,,Нисан ДжиТи" и „Мерцедес" S-класа. И трите возила са един и същ регистрационен номер „9779", а само последните им букви са различни, пише ,,Всеки ден".

Единствено джипа шофира бременната му съпруга Надя, а с останалите две коли движи той. Според източниците ни Коцето е дал над 130 бона за Бавареца, 100 хиляди за Нисана и над 100 хиляди в лева за лимузината си „Мерцедес". И двамата с Надя сменят возилата си за деня според настроението сутрин, издават съседи на младото семейство. „Надето използва БМВ-то, защото е по-сигурна кола от Нисана, а Мерцедесът й е прекалено голям, тя е дребничка", коментират запознати.



Въпреки че само преди няколко месеца беше обран в Монте Карло, а преди това седем пъти домът му стана обект на крадци, той не се притеснява да държи в гаража си автомобили за над 300 бона.

Пред приятелите си купонджията е разкрил, че парите за колите са спечелени главно от дискотеката му, а не от участията му като певец. Той държи една от най-оборотните чалготеки в Студентски град. Фолк певецът често се хвали с колите си в социалната мрежа „Фейсбук".



,,Константин сам предизвиква крадците, като се фука със скъпи вещи, коли и къщи, а после се оплаква, че са го ограбили. Как няма, като той демонстрира луксозния си начин на живот", цъкат с език феновете му.

Приятелите на певеца споделят, че той не пести средства за „играчките" си и ги поддържа в отлично състояние. Коцето е потвърждение на лафа „Мъжете не порастват, а само играчките им стават по-големи", коментират с усмивка на лице аверите му.