Скандални тайни, свързани с фолк певеца Константин, излязоха наяве.

Докато братовчедката му Лияна участваше във ВИП Брадър, Коцето всеки ден е идвал в Къщата в Нови Хан. Един от участниците в шоуто, пожелал анонимност, разказа ексклузивно шокиращи подробности от ежедневните появи на Коцето, пише hotarena.net.

Константин, Лияна и един от продуцентите на ВИП Брадър Радослав Тушев вдигали шумни купони зад стените на Къщата, където бяха настанени участниците. На партитата е имало неограничено количество алкохол и много бели линии.

Публична тайна за всички участници във ВИП Брадър е, че Коцето редовно е бил с разширени зеници след посещенията си при братовчедката му.

Другият активен шмъркач бил Тушев. Скандалните купони са били заснети от тайно монтирани камери и е възможно някой ден да бъдат използвани срещу певеца.



Ако кадрите от задкулисието на ВИП Брадър видят бял свят, най-вероятно от тях ще бъда отрязан Радо Тушев, твърди източникътt който беше един от най-атрактивните участници във ВИП Брадър 2013 г.

Засега в публичните си изяви Коцето се прави на ощипана мома, когато някой го попита по темата кокаин, като не признава директно, че е фен на скъпия наркотик. Бившата му приятелка Райна обаче е много разговорлива на тази тема и неведнъж уличаваше Константин.

„Той е наркоман, алкохолик и женкар. Това съм му го казвала много пъти в лицето”, споделя неведнъж Пилето пред медиите.

Нещо повече – според слуховете Коцето подучил брата на Райна да шмърка. Певицата от години се опитвала да отърве Огнян от дрогата, към която се пристрастил заради заради бившия й.