Фолк певецът Константин ще почерпи със сметката бившата си изгора Райна на рождения й ден в неделя, научи в. ''Телеграф''.

Пилето на попфолка е решило да отбележи 31-та си годишнина с приятели и фенове в заведението на Коцето в Студентски град. Тя помолила ексвъзлюбения си за отстъпка в сметката.

Хора от обкръжението й обаче издадоха, че той най-вероятно ще я почерпи с цялата. С решението била съгласна и жена му Надя. Тя не таяла лоши чувства към изпълнителката от "Пайнер".

Тази година Райна е решила и да поработи на празника си, за да може да уважи феновете си. Освен с тях, певицата която родом е от Сандански, ще празнува и с най-близките си приятели, които е поканила в заведението.

Сред тях неизменно ще бъде и любимият й - танцьорът Костадин Костадинов. През лятото двамата изкараха романтична почивка в Гърция. Въпреки че не обявяват връзката си официално, близки до певицата споделят, че тя е истински щастлива и дори мисли да създава семейство с атлетичния мъжага.

Припомняме:

След като Коцето и Райна се разделиха след дългогодишна връзка, те останаха близки. Напук на слуховете, че се мразят, двамата демонстрират навсякъде приятелски отношения.

Райна пее често в заведението на Коцето, а когато се срещат по концерти, обсъждат новостите около личния си живот.

Певецът разказва за малката си дъщеричка Марияна, а тя споделя щастливи моменти от пътуванията си зад граница.