Явно всичко в този живот се връща, поне ако може да се вярва на поредната упорита клюка във фолк гилдията.

Според запознати хубавото Наде може и да е отмъкнало навремето Коцето от Райна, но сега от 2 месеца е сама, защото нея я е сполетяла същата съдба, благодарение на палавата и уж депресирана Преслава.

Колегите на Константин и Преслава твърдят, че те не са никакви приятели, а чисти любовници и фактите сами говорели за това, пише skandalno.net. В интерес на истината Константин и Преслава не веднъж и дваж са били засичани да се натискат, но никой не обръща сериозно внимание на този факт предвид разюзденото поведение и на двамата.

Откакто добричката прима бе зарязана от Жоро Бирмата, по който уж страда, Константин и Преслава обаче на практика са непрекъснато заедно.

Близки до фолк певеца дори твърдят, че от 2 месеца, приблизително отколкото Преси е свободна, Коцето е зарязал жена си и дъщеря си и намира уют в постелята на колежката си.

Доказателство за това са не само интимните сцени, които се разиграха между двамата на рождения ден на Преси преди броени дни, но и факта, че следващата вечер Коцето вместо  да се прибере при жена си,  купонясвал на участие на фолк дивата в Пловдив. Според очевидци след това прекарал нощта при нея, в апартамента й в града под тепетата, а не на хотел.

Снимки: Bulphoto