Танцьорка в столична чалготека е тайнствената любовница на Константин.

До вчера фолкидолът упорито отричаше да кръшка на съпругата си Надя, но провокативни снимки в социалната мрежа доказват, че не й е особено верен.

Коцето не се свени да прегръща и целува русокоса дама в селфи кадри, пише в. "Монитор".

Момичето от снимките е Десани Спасова и явно върти романс с певеца, защото се е провъзгласила за Мис Черна роза – титла, вдъхновена от песента, с която бившият лекоатлет проби в музикалните чартове преди години.



С този прякор тя се подвизава във Facebook, а сред личните й снимки почти не присъстват други освен тези с бившия на Райна.

На пръв поглед госпожицата изглежда като вманиачена по идола си фенка, но пикантните кадри говорят за по-висок градус на симпатиите между тях. На някои от фотографиите Константин я прегръща, на други тя го целува, а на трети уж неволно той опипва гърдите й.

„Да те обичам мога само до безумие!” пък гласи един от последните постове на Спасова. Запознати издават, че девойката го следва почти на всички негови участия, а след това си тръгвали заедно.

38-годишният изпълнител се слави от дълги години като плейбой, а слуховете донасят, че през леглото му са минали не една и две мадами.

Той естествено отрича забежките си и твърди, че има много силно собственическо чувство и не може да преглътне изневяра.

„Виж, Надя по може да ми прости, но засега нямам такава потребност, не виждам причина да й се налага да го прави. Както и да ми изневерява – грижа се за нея във всяко едно отношение повече от добре, тя много обича да си общува с мен и на всякакви теми, най-вече на сексуална! Пък и съм я подбирал, дълго време съм я търсил. Не както има една приказка:

„Не бързай, цезарю, до залез-слънце има още много време!”.

Не се знае никога какво ще стане”, философства звездата на „Пайнер” в интервю.