През уикенда Константин и Надя заведоха своите деца на Витоша и заедно се отдадоха на зимни забавления.

Това е една хубава традиция, чието начало бе сложено още при запознанството на Коцето с неговата настояща съпруга. Те станаха главни герои на предаването “Това е България”, което запечата незабравими моменти с двамата на ски курорта Боровец.

Почитателите на Константин знаят, че когато не е във фитнеса, той поддържа своята спортна форма със ски, докато нежната му половинка е запалена по сноуборда. Напълно естествено е, че те са запалили и своите наследници по зимните спортове.

Порасналата дъщеря на двойката, Марияна, вече умело се справя със ските. Въпрос на време е и Александър да се превърне в скиор.

Наред с моментите на релакс, Константин не спира да радва почитателите си с концертни участия. Преди броени дни, на 24 януари, певецът представи песните от новия си албум “Докато сърцето бие”.

Всички интересни моменти от събитието зрителите на телевизия “Планета” могат да проследят тази сряда в предаването “Автограф”. Камерата е запечатала мнението на семейството, колегите и приятелите за виновника на бляскавата вечер, Константин. В предаването своята премиера ще направят и някои от песните, представени на промоцията.