Михаела Филева се е стопила до критичните 47 кила в битка с анорексията. За ръста на певицата от 175 см теглото ѝ е почти фатално. Хубавицата от няколко месеца е кожа и кости и въпреки че прилича на клечка, не спирала да пази диети и да смята, че е закръглена, твърди „Таблоид“.

Брюнетката прикрива „дебелото“ с широки панталони и гащеризони. Откакто се раздели с рапъра Павел Николов и се залюби с чаровния диригент Максим Ешкенази, певицата съвсем е отслабнала, обсъждат я в музикалната гилдия.

Михаела карала по цял ден на фрешове, плодове и от време на време салата. В началото на кариерата си 27-годишната болярка споделяше, че се поддържа единствено с танци. Тогава обаче имаше значително по-апетитни форми от днес. Сега е абсолютно плоска както отпред, така и отзад. Въпреки, че е красива, коментиращите отбелязват, че няма нищо женствено във фигурата ѝ в момента.

Филева свалила близо пет килограма само в последните месеци от притеснения, че е дебела и новата ѝ половинка няма да я харесва. Други коментират, че отслабнала от нерви, заради това, че се е захванала с женен мъж с дете.