Ирина Тенчева се стопи, забеляза Lupa.bg. Болната от covid-19 половинка на продуцента Иван Христов от няколко дни се бори с коварното заболяване. Вчера блондинката публикува снимка, на която изглежда плашещо слаба, бледа и болнава, а последователите й силно се притесниха за здравословното й състояние. "Положението е “ту така, ту така”. Днес е “ту така”. Ако бях сигурна, че боледуването ми ще премине в тези катарзисни фази на болка и облекчение от болка, може би щях да бъда много по-изследователски настроена към този вирус и съответно по-сладкодумна.

Но тъкмо да се успокоя, че след три нормални раждания и това ще понесе тялото ми и някой ме “доуспокоява”: “Дръж се, че страшното започва след 7-10 ден” ... затова не анализирам и не философствам много. И така... седя (по-често лежа) и чакам 7-10 ден, за да видя какво ОЩЕ ще стане тогава", пише Ирина под снимката на поредния залез, който вижда от леглото си.

Тенчева признава, че се е заразила от видимо здрав човек, който е бил само преносител на заразата, но не спомена името му.
"Аз съм 1 от 333250 българи, които са се заразили с ковид-19. Споделих за това, през което минавам, защото имах два публични ангажимента, които се наложи да отменя с обяснение и най-вече, защото откривам колко безценни са постовете и дневниците на хората преболедували вируса, които поне за мен действат като психотерапия и източници на оптимизъм", допълва половинката на Иван.