Пародия, Пародия и пак Пародия! Така може с няколко думи да се определят наградите на телевизия "Планета"!

Оскарите пасти да ядат! Пайнерките се бяха издокарали коя от коя по-натруфени, че да заслепят дори и най-големите холивудски звезди! Уви, не им се получи, пише hotarena.net. Модни критици бяха потресени от стайлинга на Джена и нейните златни ръкавици в комплект с лилавата рокля, взета направо от съседната махала. Не по-малко ужасна бе и втората й визия, този път със сребърни ръкавици.

*Джена (Снимки: Виктория Сиракова)

*Снимка: Булфото

*Джена (Снимки: Булфото)

Десислава бе определена от фенове като "жрица" и "трътла", а Галена предизвика смях с маска, която сме виждали преди години да носят други изпълнители ()!

*Десислава (Снимки: Булфото)

*Галена (Снимки: Виктория Сиракова)

Райна пък бе избрала за пореден път рокле от евтин трикотаж, най-вероятно дело на дизайнерката Мира Бъчварова, която също бе взела плата от някоя махала.

*Райна (Снимки: Виктория Сиракова)

То бива клоунада, но чак толкова? В стремежа си да са оригинални, певиците бяха заклемейни като "селски тетки", а церемонията като "ужасно скучна".

Искрящите аксесоари и обувки към черната рокля на Андреа също не допаднаха много на феновете, нито пък изтърканата й вече визия с ризка и вратовръзка, която певицата бе съчетала и с тъмни очила:

Е, коя от дамите е най-зле облечената според вас? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.