Тайнствена жена краси дясното рамо на футболиста Ники Михайлов и никак не прилича на Алисия.

Татусът на националния вратар не е отсега, но отново събуди интерес покрай новата песен на гаджето му – „Мистър Грешен“.

Мистериозната рисувана жена заема немалка роля в клипа и самата Алисия доста акцентира на нея. „Elisaveta”, пише над рисунката, а под нея са изрисувани римски дати. Достоверни източници твърдят, че Елисавета всъщност е покойната баба на Ники Михайлов. Тя е единствената жена, за която футболистът е плакал и не го крие.

Връзката с баба му винаги е била много силна и затова той решава да изпише името й на дясното си рамо, заедно с датата на раждане и датата на смъртта й. Ники Михайлов често говори за нея, казва, че никога няма да я забрави, докато майка си избягва да споменава.

Между другото, това е популярна практика сред звездите – световноизвестната Риана, например, също посвети татус на баба си, и то под гърдите, пише hotarena.net.

Дали обаче и рисунката под надписа „Elisaveta” има връзка с бабата на Ники? Някои подозират, че това е самата тя, като Ники е ползвал нейна снимка. Все пак, е малко странно да изрисуваш полуголата си покойна баба като ангел на рамото…

Много по-вероятно е това да е жена от въображението на Ники и да има само художествена стойност, но не и сантиментална.