Факт е, че наградата "Певица на годината" е най-желаната от всички фолк изпълнителки, въпреки, че тази година масово дамите на фолка твърдят, че не ламтят за приза.

Възможно е да са уплашени от миналогодишния скандал, когато Галена спечели наградата, въпреки очакванията на феновете на Преслава и последвалото ''нападение'' срещу победителката или пък не смятат, че ще могат да поддържат ТОП-нивото което впоследствие всички ще очакват от тях.

*Преслава и Галена на миналогодишните награди

Е, при всички случаи, тази категория в наградите на Планета е и ще остане най-обсъжданата и най-нетърпеливо очакваната от всички фолк фенове.

За това, сега решихме да направим едно предварително гласуване, в което вие, читателите на Hotnews, да ни кажете коя според вас трябва да стане Певицата на певиците за 2011-та. Ще обявим фаворитката ви в понеделник, ден преди наградите на Планета, а сред борещите се за приза са певиците Андреа, Анелия, Джена, Глория, Галена и Преслава.

Очакваме и вашето мнение и коментари относно дамите номинирани в категорията, както и има ли според вас певици, които също могат да се борят за приза, а не са попаднали в челната 6-ца.

Вижте фотогалерия: