Без Владо Карамазов ще започне седмия сезон на „Откраднат живот”, който стартира на 26 януари от 20. 00 часа. Героят му доктор Карагьозов се е събрал с жена си, която го бе заразяла и заедно с нея и детето си, гради кариера в Германия, съобщи продуцентът на сериала Евтим Милошев. „Чакаме го да се върне, но e много трудно да се напасне графика на актьорите. Ние снимаме с театрални актьори, които винаги имат много ангажименти”, обясни Милошев на среща с журналисти за представянето на новия сезон.

Карамазов обаче е главен герой в друг сериал, който тръгва паралелно с „Откраднат живот”- „Дяволското гърло” и със сигурност липсата му в лекарската сапунка е планирана, за да не втръсне образа му на зрителите. Същото се отнася и до Теодора Духовникова. Седмият сезон на сериала „Откраднат живот” започва на 26 февруари. Красивата Ралица Паскалева, която миналата година роди първия си син, се връща в лекарския филм по-гореща от всякога.

Около доктор Стилиянова ще се завърти истински любовен четириъгълник, в който екранния й съпруг доцент Захариев(в ролята Емил Марков) ще се окаже рогоносец. Стилянова се влюбва в млад и привлекателен мъж, който обаче претърпява ужасен инцидент и се отзовава като пациент в новата болница на сериала „Света Анастасия”. Не по-малко драматична е съдбата на героинята на Ернестина Шинова или доктор Стаменова, която посяга към наркотиците, за да избяга от самотата. Разкрита е обаче от доктор Мазов(в ролята Моньо Монев)..

Двама нови персонажи влизат в сериала- Иван Юруков, който играе неврохирург и Гергана Стоянова. „Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „Откраднат живот“. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди“, сподели Гергана Стоянова на представянето на новите епизоди за журналисти. Сериалът ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20. 00 часа по Нова телевизия до края на май.