Красимир Радков е направо неузнаваем. Актьорът, който свали ударно 15 килограма, буквално не прилича на себе си заради провисналата кожа на гушата и ръцете му вследствие на рязкото отслабване.

„При такова драстично вталяване не е никак чудно, че отвсякъде нещо му виси. Няма как да е иначе, все пак кожата е еластична", коментират потресените му колеги.

И макар Краси да признава, че се чувства далеч по-енергичен и мотивиран, след като се е отървал от излишните килца, сценаристите на шоуто били в ужас от неочакваната промяна в теглото на актьора. Някои от култовите образи на Радков в актьорската вечер са на по-едри хора, които в момента Краси не може да изиграе.

„Превъплъщението му като Бойко Борисов в понеделник вечер например беше пълен провал, най-малкото защото костюмът му висеше, все едно бе на закачалка. Навличаме му по 3-4 ризи под сакото, но пак си изглежда кльощав. Ако продължава така, скоро ще трябва да му измисляме съвсем нови персонажи, а всички, с които е станал известен в миналото, да отидат на кино", споделят с ужас от екипа на Дългия.

Противно на мнението на колегите си, Радков споделя, че се чувства много добре, откакто е отслабнал. „Отказах се от вредните навици, спрях хляба и полуфабрикатите, карам колело във всеки свободен момент, тренирам редовно и смея да кажа, че съм като нов човек", хвалел се пред приятели Краси, пише ''Всеки ден''.