Овен- Днес ще имате сериозна работа за вършене, но и добри възможности за осъществяване на някои ваши замисли. Необходимо е само да проявите малко повече разум и воля. Не си позволявайте никакво отпускане.

Телец- През днешния ден ще ви липсва чувството за практичност и заземеност. Голяма е вероятността да допуснете някои грешки! Избягвайте да контактувайте с изнервени хора днес, това ще ви се отрази зле.

Близнаци- Денят носи илюзии и самоизмами. Внимавайте какви мисли ви се въртят в главата и се опитайте да се отървете от лошите. Натоварването в службата може да се увеличи. Ще трябва да балансирате между своите и чуждите интереси.

Рак- Другите не са ви виновни за това, че на вас ви е криво и всичко ви изглежда наопаки. По малко давайте съвети, особено, ако не са ви поискани такива. Оставете всеки сам да се оправя със своите неща. Необходими са ви повече физически движения.

Лъв- През днешния ден ще имате възможност да придвижите някои от започнатите си дела. Разчитайте основно на себе си и по-малко на другите. Вашата жизненост и самоувереност ще са гаранция за това, че ще успеете в плановете си.

Дева- Днес може да почувствате упадък на жизнените сили и намаляване на творческата енергия. Повечето от вас ще покажат прекалена емоционалност. Добър момент да си направите самоанализ и критична оценка на своите постъпки, планове и стремежи.

Везни- Опитайте се да бъдете реалисти относно нещата, които се случват около вас. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения. Направете нещо, за да съживите връзката си. Човек от приятелският ви кръг може да ви подразни с нещо.

Скорпион- Опитайте да преразпределите правилно своята предприемчивост и енергия и тогава ще ви се усмихне късмета. Не трябва да зависите от капризите на партньора си или други членове на вашето семейство.

Стрелец- Денят ще е плодотворен за всички, които сами си вършат работата и не разчитат на чужда помощ. Деловите партньори може да закъснеят или да ви подведат без да искат с нещо. Любовта ви носи сигурност и разбирателство.

Козирог- Днес волно или неволно ще събудите любовни чувства у някого. Обмисляте от доста време някаква работа, чрез която да се изявите напълно, но не бързайте - рискът все още съществува.

Водолей- Денят ще е ползотворен за онези, които се занимават с интелектуална дейност или работят самостоятелно. На всички останали той вероятно ще донесе временни трудности и проблеми с неетични хора от обкръжението.

Риби- Денят не е особено благоприятен за вземане на нови и значими решения, за нови проекти. Проявете повече грижа и внимание към близките си. Вероятно ще има някой, който ще ви изненада с вниманието си.