Овен- Въпреки трудностите няма начин да се дадете и макар, че има проблеми за разрешаване, вие ще вземете нещата под свой контрол. Въздържайте се от непланирани разходи. Покупките днес ще бъдат неуспешни.

Телец- Денят не подхожда за нови начинания, а да доведете старите до край трудно ще ви се удава. Може да възникнат даже проблеми. За любовни срещи и семейни отношения, времето е подходящо.

Близнаци- Денят може да се окаже труден за вашия знак. Няма да можете да действате направо и ще бъдете принудени да хитрувате и да ползвате заобиколни пътища. Трудно ще намирате общ език и с близките си, които ще се опитват да ви оказват влияние.

Рак- Вашите идеи ще срещнат подкрепа и одобрение. Помощ не искайте два пъти. Възможни са приятни изненади и подаръци. Жизненият ви потенциал е достатъчно висок, за да се чувствате добре.

Лъв- Този ден ще бъде продуктивен, ако успеете да се съсредоточите върху делата си. Не пренебрегвайте дори най-малките дреболии. Ако се вслушате в критиката на другите за себе си, ще можете да извлечете полза.

Дева- Днес не е хубаво да проявявате никаква агресивност. Опасно е да се отдавате на чревоугодие или да се увличате по спиртните напитки. Ако имате възможност посетете храм или прекарайте сред природата по-дълго време.

Везни- За вас денят ще бъде еднообразен и скучен. Искате да добавите малко разнообразие в живота си, но вашите идеи не срещат нужният отзвук. Трудно можете да изявите творческият си потенциал в този момент.

Скорпион- Отличен ден да оформите своите идеи по-конкретно. С нови дела по-добре не се захващайте. Няма да ви стигне търпението, за да ги завършите до край. Някои от вас ще се проявят като доста екстравагантни личности.

Стрелец- Малко ще ви подразни това, че събитията се развиват бавно, но ще успеете да се приспособите към този ритъм. Важно е да бъдете търпеливи и въздържани. Може да обсъждате всякакви сложни въпроси, които ви вълнуват.

Козирог- Този ден е свързан с появата на илюзии и празни надежди. Някой също може да се опитва да ви подведе. Не бъдете доверчиви и се старайте критично да се отнасяте към всичко, което ви казват. Разчитайте единствено на себе си.

Водолей- Денят символизира промени и трансформации на някакво равнище. Вярното решение ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможните промени значително ще подобрят вашето положение.

Риби- В днешния ден сте настроени в известна степен романтично и изпитвате потребност от любов. Склонни сте да се поддавате на съблазните. Може да проявите повече непрактичност от обичайното за вас.