След над десет носителки на титлата "Мис Плеймейт" у нас, конкурсът направил Николета Лозанова емблема в хайлайфа, приключва своят път в търсене на еротична звезда. Миналата вечер жури избра последната коронована сексбомба в лицето на Ева Славова, която буквално подели мястото си с кандидат-кметицата Диана Габровска - избора на публиката. Голямата награда включваше парична от 20 бона и Мазерати, което двете дами трябва да поделят.

Ева, която като кандидат плеймейтка беше с розова коса е родена в Разград, но от дете е в София. Тя има голяма 9-годишна дъщеря и е завършила италианска филология. От години работи като професионален танцьор, но вече мисли, какво ще прави, когато приключи с танците. Цял живот е спортувала – баскетбол, тенис на корт, и дори печели трето място в регионално състезание по плуване. Умее да рисува и дори шие.

Шарматната Ева беше избрана от журито, в което изненадващо се появи Жени Калканджиева, която дълги години е твърдяла, че да си Плеймейт не те прави модел. Ники Кънчев и плеймейтката Михаела Тодорова също си казаха думата в заветния избор. Публиката обаче ги оспори като прати на първото място неосъществената кметица на Момин проход - Диана Габровска. Затова двете ще делят една корона и наградния фонд.

На събитието стана ясно, че това е последното издание на "Мис Плеймейт", но от догодина се задава нов подобен форум - PlayStar. Новият формат минава изцяло в онлайн платформа за видео, фотография и интелектуални текстове, и ще продължи да сбъдва мечтите на родните Пепеляшки.

Водещата на конкурса - Александра Богданска-Петканова впечатли с уникален тоалет, а с музикален поздрав се разписаха от Мария Илиева и Анелия до група “Мастило” и Миро. Освен по бельо, претендентките дефилираха и с официални рокли дело на модния корифей от Асеновград Стоян Радичев.