Въпреки че за семейните разпри в дома на Валери Божинов се говори от доста време, едва наскоро стана ясно, че не разривът с фолк певицата Алисия е в основата на кавгите, а нежеланието на футболиста да финансира семейно бизнес начинание.

Всъщност тригодишната раздяла между футболиста й семейството била по повод финансови въпроси. Майката на Валери, Пепа и пастрокът му Сашо искали да отворят крайпътно заведение и да развиват собствен бизнес, пише kliuki.bg. Те възнамерявали с него да се издържат, а покрай тях и дъщеря им Михаела. За целта помолили позамогналия се Валери да им заеме парите.

Футболистът обаче преценил бизнес начинанието като твърде рисковано и отказал да го финансира. Последвалите спорове били достатъчно грозни, за да престане звездата да се вижда със скъпото си семейство близо три години.

*Валери Божинов

Мълвата носи, че преди известно време Валери все пак започнал да прави някои отстъпки. Той дори купил куп скъпи подаръци и заминал за няколко дни при близките си.

Според запознати постъпките за помирение били с цел, по-лесно да се преглътне предстоящата му сватба. И тъй като майката на футболиста не е почитателка на скандалната плеймейтка и от самото начало се беше обявила за защита на Алисия, Божинов вероятно ще се опита да я омилостиви със скъпите подаръци.

*Николета Лозанова