Риалити звездата Ким Кардашиян, съпруга на рапъра Кание Уест, бе провъзгласена за Кралица на Instagram, след като измести от първото място Бионсе.

Ким си осигури над 44 милиона последователи в социалната мрежа, като отне короната на певицата с 43,95 милиона фена.

Само допреди две седмици Кардашиян имаше 42 милиона последователи, което показва, че те са се увеличили с 2 милиона за 14 дни.

Миналата седмица Ким пусна в сайта за споделяне на снимки селфи с голямо деколте. Така тя отбеляза 42-милионния си привърженик на страницата си, която обикновено пълни с любимите си селфита. Именно чрез социалната мрежа Ким реши и да докаже, че наистина чака бебе. Арменката си щракна голо селфи в огледало в дома си и го пусна в профила си.

По-рано тази година риалити звездата публикува книгата "Selfish" с 350 страници селфита, припомня БТА.

В Instagram Кардашиян и Бионсе имат доста сериозна конкурентка за короната в лицето на певицата Тейлър Суифт, която има 43,53 млн. последователи. В петорката са включени Селена Гомес и Ариана Гранде.

През юни снимка на сестрата на Кардашиян - Кендъл Дженър, подобри рекорда на сватбената снимка на Ким и Кание. На фотографията в Instagram Кендъл лежи на пода в бяла рокля, косата й е разпръсната, а крайчетата на кичурите й оформят малки сърца.