Шана Моуклър е една от големите красавици на Playboy, също така е носителка и на титлата „Мис Ню Йорк“. От години русокосата изкусителка обаче не се изявява на подиума и не участва в предизвикателните фотосесии. За сметка на това се е появявала в различни сериали и риалити предавания. Винаги е държала на перфектната си форма, но за съжаление с годините тази задача се оказва все по-трудна за нея, особено след като ражда три деца.

За да се сбогува с излишните си килограми, тя решава да прибегне към по-алтернативен вариант от диетите и спорта. 43-годишната красавица се подлага на липосукция и днес гордо ни показва тялото си след операцията. Профилът в социалната мрежа е добре зареден със снимки, както от бляскавото минало на модел, така и от вълнуващите събития от живота, който води в момента.

Тя е горда майка на три деца и е поредното доказателство, че когато една жена е наистина красива, годините са просто цифра. Самата Шана изглежда щастлива от външния си вид, но очевидно не е харесвала тялото си и не се страхува да го каже. Преди два дни бившият модел сподели снимка по бельо в цял ръст, с която показва как изглежда тялото 5 седмици след липосукцията.