25-годишната Боряна Назарова, която беше една от подгласничките в конкурса "Царица Роза" в Казанлък през пролетта на 2011 година и един от най-успешните български фотомодели в южните ни съседки, облече полицейската униформа навръх Първа пролет.

Пъстрооката хубавица пусна в личния си фейсбук профил първи снимки с традиционната униформа на охранителната полиция в родния си град и събра стотици лайкове и коментари с пожелания за успешна кариера в редиците на МВР.

На този етап Боряна все още не е сложила на кръста си служебните пистолет и белезници. Това ще се случи, след като положи успешно изпитите на финала на 6-месечната школа в парка Тюлбето. От сега очакванията към нея са високи и близките ѝ не се съмняват, че дипломата ѝ от там ще бъде с отличен успех. Това потвърждават и добре запознати със стоманения ѝ характер и хъса, с който се яви на конкурса за редовата полицейска позиция, пише "Монитор".

Преди да съобщи промяната в местоработата си майката на тригодишната прелестна Дея е „прочистила “ част от албумите си в личния си профил, за да не дава „хляб“ на завистници.