Любов от пръв поглед поразила телевизионната водеща Виктория Петрова и спортния министър Красен Кралев.

Двамата са най-новата гореща двойка у нас. Въпреки че са родом от Варна, се запознали преди броени месеци в столичното студио на Би Ти Ви, където Вики работи. Красен веднага поканил красавицата на вечеря, а тя, без да му мисли много, бързо приела.

При първата си среща в заведението били толкова погълнати един от друг, че си тръгнали, без да платят сметката. Наложило се сервитьорът да ги догони, за да си получи парите. Журналистката приела да се види с Кралев само за 10 минути, но така се унесла в разговора с него, че не усетила как излетели три часа. Той също бил поразен от красотата и интелигентността й.

*Красен Кралев

Връзката им се задълбочава, но нито той, нито тя говорят за нея публично. Факт е обаче, че не я и крият. За първи път се показват като двойка на Нова година, когато посрещат 2015-а в прочуто столично заведение. Изглеждат щастливи, влюбени и изцяло погълнати един от друг, разказват хора от компанията им. Вероятно вече са били и достатъчно спокойни, след като дни преди празника са обявили отношенията си и пред близките си.

*Красен Кралев

Кралев представя Виктория на майка си и дъщеря си във Варна на Коледа. Той е разведен, също като телевизионерката, която преживя кратък брак със свой колега оператор. На коледните празници Вики го води и в дома си - нали и тя е от морската столица. Семейството й отначало се стреснало, разговорът минавал ту на „ти", ту на „вие", но накрая се разделили като приятели.

*Виктория Петрова

Всъщност двамата са забелязани публично за пръв път заедно като двойка именно във Варна, когато през коледните почивни дни отиват на театър. Гледат постановката „Маршрутка" с Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов в театър „Българан".

*Виктория Петрова

Двамата влюбени вече живеят заедно, за ужас на кучетата си. „Гостоприемно" е последната дума, с която може да се опише как кучето на министъра посрещнало четириногото на тв водещата, разказват през смях приятели на двойката. За разлика от домашните си любимци, Виктория Петрова и Красен Кралев се радват на пълна хармония в отношенията си и публично признават, че са открили половинката си.

*Виктория и Красен