Краси Радков потвърди слуховете, че е пред развод и вече гледа встрани от семейното ложе, което от десетилетие дели със съпругата си Станислава.

Актьорът бе засечен от папараци да флиртува най-безцеремонно със своя колежка, която дори прегръща и целува публично.

Красавицата освен това е копие на жена му – дългокрака блондинка, по каквито си пада комикът на Трифонов. Затова е повече от ясно, че закачката му не е случайна, а според колегите му аферата вече е сериозна.

Дори от кадрите, заснети пред офиса на „Шоуто на Слави” става ясно, че Краси и колежката му са повече от близки. Двамата изкараха повече от час пред студиото, наслаждавайки се на малкото слънчеви лъчи.

*Краси и новата му изгора са неразделни и по време на работа

Първа излезе блондинката, а скоро след нея дотича и Радков с чиния в ръка. Оказа се, че това е обядът на красавицата, който комикът сервира по най-забавния начин – подскачайки на четири крака като куче, докато крепи пластмасовото блюдо в уста. После грижливо й наряза ястието и дори се опита да я храни, но девойката бе гладна и се зае с хапването сама.

*Актьорът сервира артистично обяда на сексапилната си колежка, правейки се на куче

През това време Краси не я остави да скучае и не спря да я разсмива със забавни истории. Накрая доволни изпушиха по една цигара, нежно гушнати. Блондинката видимо се радваше на ласките на Радков, който ту слагаше ръка на кръста й, ту си играеше с дългите й руси коси.

*Ръцете на комика не се сдържат и скачат ту на тънката талия на блондинката, ту на дългата й коса

*Блондинката се радва на компанията на колегата си, който й шепне на ухо и нежно я целува по бузите

След края на обедната почивка актьорът свойски прегърна колежката си и се прибраха отново гушнати в студиото.

*Горещата двойка се прибира в офиса след обедната почивка

„Краси отдавна се е предал и не вярва, че бракът му със Станислава има бъдеще. Заедно са от 10 години, а тя не иска да изпълни най-съкровената му мечта – да го дари с наследник. Той наближава 40 и е нормално да си търси друга, с която да създаде истинско семейство”, коментират забежката на Радков колегите му.

Според тях досега той не е кръшкал на съпругата си, но след като намерил нейна двойничка, се увлякъл неусетно и съвсем охладнял към Станислава.



*Краси и жена му Станислава изглежда няма да спасят брака си

Източник и снимки: ПИК