Комикът Краси Радков е напуснал жена си.

Повод за раздялата е нежеланието на съпругата му Станислава да стане майка. А най-голямото желание на актьора е да има деца, съобщава таблоидът HotArena.net.

От години Радков си мечтае за голямо семейство. И най-голямото му желание е да се сдобие с наследници, но съпругата му Станислава засега отказва да го дари с такива.

Краси на практика има всичко. Богат е, радва се на красива съпруга и на верни приятели. Въпреки това не е щастлив, защото в просторния му апартамент не се чува детска глъчка.

Приятели на актьора споделят, че той винаги се просълзява, когато стане дума за деца. „Започнаха да говорят, че той не е способен да създаде свое поколение. В това няма нищо вярно. Просто двамата със съпругата му изчакват подходящия момент", защитава го негов приятел.

Близки до двойката обаче разкриват, че съпругата на Краси – Станислава се дърпа от майчинските си задължения. Твърде заета, за да прави кариера, тя отлага в необозримото бъдеще децата.

Този път артистът е категоричен, че няма да отстъпи от желанието си да стане баща. И дори е поставил ултиматум на половинката си по въпроса.

„Краси обяви на Стани, че ще се разведат, ако продължава да бяга от майчините си отговорности. Двамата и преди са били пред раздяла, но този път нещата наистина са сериозни. Той не обича да говори за личния си живот. Дочуваме обаче, че се е изнесъл от апартамента си", внасят повече яснота около случая приятели на Радков.