Финансовата криза удари и актьора Краси Радков. Подобно на някои свои колеги певецът също се впусна в участия из нощните заведения.

Всъщност Краси е доволен от заплатата си при Слави Трифонов. Но тъй като съпругата му Станислава е безработна се налага той сам да пълни всички дупки от семейния бюджет.

Затова подобно на Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата, Краси Радков е помолил Дългия да влезе в каталога за нощни изяви по клубове и кръчми. Комикът си измислил програма, с която да се представя по заведенията и вече е сред предлаганите от Слави изпълнители под наем.

Радков се представя със собствен реквизит и редица скечове по заведенията. А заедно с това актьорът изпълнява и песни от репертоара на „Ку-ку бенд“.

Засега обаче актьорът не може да се похвали с кой знае какви ангажименти, защото цената, която му е сложил Слави е доста солена. Собствениците на заведения трябва да платят 3500 лв. за двучасова изява, като за Краси оставали чисто 2 бона.

За сравнение Борис Солтарийски и Гъмзата взимали двойно по-малко и за това имали участия всяка седмица, а често и по два пъти, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.