Краси Радков доказа, че е истински шоумен и светски мъж дори над облаците.

Топактьорът, чиито ефектни превъплъщения в предаването на Слави Трифонов нямат чет, очарова наред по време на полета на "България еър" от Мадрид към София, пише "Стандарт".Радков раздаде автографи и разказа вицове като звезда от класа, вдигна тостове и обърна внимание на всеки, който го заговори. Той и жена му Станислава Ганчева се завръщаха от ваканция на Иберийския полуостров. Ефектната актриса привличаше погледите с изящна фигура и секси черно бюстие. Съпрузите са отколешни фенове на пътешествията и не пропускат възможност да обогатят травъл емоциите си.

На борда не по-малко впечатляващ беше още един жрец на Мелпомена - Георги Новаков от Театъра на армията. Асът на военната трупа беше нахлупил страхотна лятна шапка и се бореше с желанието си да запали цигара.

Третият публично прочут мъж по въздушния маршрут между двете столици се оказа юристът Георги Марков. Левскарите се шегуваха, че екс конституционният съдия бърза да се прибере в София за мача на любимия му отбор с пловдивския "Локомотив".

Източник: slava.bg, сн.: Шоуто на Слави