Рене Борисова, красивата сестра на Саня, сподели със своите последователи в Инстаграм, че е станала част от рекламна кампания на пролетната колекция на американска компания, притежаваща верига луксозни универсални магазини, предава life.dir.bg. Ирена, както е цялото име на блондинката, качи в социалната мрежа свое селфи до билборд на дубайски булевард, на който се вижда как представя част от колекцията.

"Горда съм, че съм част от тази кампания, наред с толкова красиви хора!", написа тя към своята публикация. Рене живее в Близкия Изток от почти 16 години и работи основно като модел. Освен професионалните си ангажименти пред обектива, в продължение на три години харизматичната българка е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Тя определя това време за най-стресиращия период от живота ѝ, затова решава да се откаже.

Сега тя има собствен сайт за красота и си сътрудничи с известни марки. В края на април м.г., отговаряйки на въпросите на своите почитатели във виртуалното пространство, Ирена разкри, че планира официално да се врече в любов на мъжа до себе си. Кой е той засега остава в тайна.