Съпругата на принц Уилям - Катрин, често е определяна за една от най-красивите жени на света, а визията й е копирана от хиляди дами, особено в родната й Великобритания. Приближени на херцогинята на Кеймбридж разкриха на какво разчита тя за ослепителен външен вид.

"Катрин е постигнала плътния вид на веждите си с перманентен грим, при който формата им се татуира с мастило върху веждите на клиента. Херцогинята обаче е заложила на мастило с цвета на косата си, а не на черно и по този начин не е рискувала да се превърне в карикатура. Сега веждите й са с перфектна форма, плътност и цвят, а козметиците й редовно подстригват косъмчетата, така че да не стават прекалено гъсти", издал човек от обкръжението на Катрин, пише bliasak.bg.

"Кейт има естествено дълги и гъсти мигли, но някои събития, на които присъства, изключват носенето на спирала заради евентуалното размазване. Тя не може да си позволи да си сложи изкуствени мигли, защото прекалено много се набиват на очи. Затова козметиците й са залепили по една естествена мигла на всяка от нейните - така постигат плътност и изразителност без помощта на спирала", обяснил информаторът.

"Освен това естественият тен на Катрин е доста блед, затова редовно посещава козметично студио за изкуствен тен. Тя винаги внимава да не прекали с автобронзантите и кожата й да не изглежда като намазана с оранжева боя", добавил източникът.