Своята премиера направи първият видеоклип от новата фолклорна програма на Ивелина Колева, която ще носи заглавие “Добруджа”. Това заглавие не е избрано случайно, защото в новите песни на певицата е показана красотата и многобразието на тази георграфска област. В тях ще видим родния край на певицата, необятните житни полета, нивите с разцъфналите слънчогледи и скалните феномени край Тюленово.

“Ой Минке, Минке” е песента, която изпълнителката и екипът на телевизия “Планета Фолк” избраха да сложи начало на поредицата от видеоклипове, които до края на месец юли ще бъдат представени в официалния канал на “Планета” ТВ в YouTube – PlanetaOfficial. “Ой, Минке, Минке” е една от емблематичните песни на Добруджа, която този път прозвучава в нов вариант по идея на самата певица. За обработката й тя се довери на Виктор Йорданов, който е аранжор и на останалите три песни в програмата.
Това са “Добруджа на хляб мирише”, “Чорбаджи Петко” и “Детелино, цвете мое”.

“Публиката стана много взискателна и критична. Трябва да й предлагаш винаги и нещо по-различно”, споделя Ивелина Колева в интервю за в. “Всичко за семейството”.



Тя успя да се наложи и открои именно с един различен подход – да представя авторска музика, която безспорно успя да докосне публиката.

“Искам да продължа да правя песни и те да се пеят от младите хора. Радва ме фактът, че млади хора се явяват на конкурси с мои песни. Твоя песен да се хареса от твои колеги – какво по-хубаво от това”, категорична е певицата, която феновете определиха за “Фолклорен изпълнител” на 2015 година.