Наистина звездната актриса била прекалено секси за някои специални роли.

За съжаление Скарлет изтървала неочаквано някои много апетитни роли точно поради тази причина. Продуцинтите просто и заявявали на ккастингите и прослушванията, че изглежда прекалено секси и има твърде изключителна визия за определената роля.

Все пак неповторимата Скарлет Йохансон е само на скромните 27 години. В специалното си изявление тя сподели, че невероятния начин, по който изглежда всъщност и е струвал прекалено много.

Йохансон е трябвало да плати невероятно висока цена, за да добие прелестната си визия, пишат от kliuki.bg. Освен това Скарлет е призната за една от най- красивите жени на света. Даже самата тя е изключително поласкана от титлата “секс символ”, която получи скоро. Но всяко нещо си има и лоши страни. Йохансон страда вече твърде често от зашеметяващата си визия.

Легендарната звезда сподели още, че ангелското и лице всъщност и е донесло страшно много “артистични загуби”. И не случайно тя ги нарича така. Звездата от филмовите ленти не пропесна да разкрие на жените своите тайни относно външния и вид. За огромно изнинада тя добави, че не полага почти никакви усилия за да поддържа фигурата си във перфектна форма. Единственото минимално нещо, което тя прави е, че не яде местни и млечни продукти. Може би това и коства изключително много, но уви….