Фолк певицата Магда се е събрала с Красьо Черния.

Изпълнителката е простила всички изневери на сочения за лобист в съдебната система мъж и той отново я е прибрал в апартамента си на булевард „България“ в столицата. За да забрави болката, която той й нанесе, Красьо е подарил последен модел джип „Мерцедес“ на своята любима певица, която с новата кола забравила всичките му кръшкания, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Двойката се раздели за първи път през първата половина на 2013 г. Тогава Черния би шута на Магда и я смени с по-млада девойка, въпреки че те имаха сериозна връзка от години и дори вървяха към годеж. Тогава чалга дивата бе съсипана и се върна в родния Бургас. Само няколко месеца по-късно Краси и Магда се събраха и отново заживяха заедно.



В началото на тази година двамата отново се разделиха, защото, както „Всеки ден“ писа, блондинката хвана Черничкия да й изневерява в леглото с 5 проститутки. Русата фурия подозирала, че приятелят й кръшка и решила да го проследи до апартамента му, където го хванала на „местопрестъплението“ и заварила гаджето си в гадната ситуация – с 5 платени момичета, които му правели пълна програма.

С раздялата между Красьо и Магда кариерата й залезе, защото той финансираше песните и клиповете й. Тогава, освен че загуби мъжа, когото обичаше, Магда остана без пари за клипове, без джип и без всички скъпи подаръци. И кариерата й тръгна надолу. В резултат на това блондинката изпадна в депресия и се скри в родния Бургас. Където в продължение на месеци се лекуваше от изневярата, тъпчейки се с храна и успокоителни.



Сега двойката се е събрала, но този път, без да афишира това. Пайнерката отново е на хранилка при Черничкия и разчита на него да финансира и възкреси кариерата й. Тя все още не смее да огласи публично възкръсването на любовта им с лобиста, за да не предизвиква съдбата и отново да бъде натирена, смятат приближени до нея.

„На двамата им омръзнаха панаирите по медиите. Това също е причина да не разтръбяват, че са заедно. В действителност тя вече живее при него в апартамента му“, издават съседи на новата-стара двойка.