Кремена Халваджиян изригна срещу продуцента на "ВИП Брадър" Нико Тупарев.

Стилистката поиска той да й се извини за това, че й причинява неудобство с шоуто, тъй като там имало хора "които мразят всичката флора и фауна".

Очевидно блондинката е ядосана от гостуването на Албена Вулева при Гала. В студиото на "На кафе" Вулева и майка й Людмила не спестиха критики към стилистката, както и към мъжа й.

Ето какво написа Кремена в социалната мрежа:

"Искам тук да поискам нашия приятел и колега Нико Тупарев публично да ми се извини. Искам да ми се извини,че е извадил от нафталина и ми е причинил Къци Вапцаров, Албена Вулева и нейната създателка Захажаева. Искам да ми се извини,че след като съм възпитала син, който не е казал една лоша дума през живота си, трябва да гледам хора, които мразят всичката флора и фауна на света, хора, които издишат не въглероден двуокис, а омраза. Искам тези, които не са постигнали нищо повече от това да се занимават с оплюване на всичко, което мърда, да омаловажават моята работа, която върша всеки Божи ден и е всеобщо дотояние. И я върша с любов. Защото знам да обичам. Защото смятам телевизионния ефир за свещен и го намирам за осквернен. И ако всеки, който е направил няколко скандала в ефир, ще бъде възнаграден с титлата "водещ", и ако това е лелеяният рейтинг, без който не можем-FUCK на рейтинга! Искам любов!".

Любопитна подробност е, че именно Кремена и съпругът й Маги Халваджиян бяха едни от постоянните коментатори по време на лайфовете в студиото на сезона "ВИП Брадър", чийто финал бе само преди една седмица.